top of page
Banner-Webinar (002).jpg

Wilt u de komende tijd meer aandacht geven aan het inzichtelijk maken, beheren en beschermen van uw bedrijfskritische data?

Wat kunt u verwachten?

LegalIT & Simplified IT zullen vanuit verschillende invalshoeken laten zien, hoe u meer inzicht en grip kunt krijgen op uw data en wat daarbij de uitdagingen zijn vanuit zowel juridisch als praktisch oogpunt.

Datagedreven werken en beveiligen

Bedrijven worden voortdurend geconfronteerd met tal van bedreigingen: gebruikers die onbedoeld of juist bedoeld waardevolle gegevens blootstellen aan derden en/of cybercriminelen die steeds geavanceerdere aanvallen inzetten om uw gevoelige gegevens te stelen, te verkopen of om u mee af te persen. Of een bedrijf haar architectuur nu draait on-premise, in de cloud of in een hybride combinatie van beide, de bedreigingen van vandaag vragen om datagedreven informatiebeveiliging en privacy.

Datagedreven werken en beveiligen is niet alleen noodzakelijk om te voldoen aan de AVG/GDPR en aan gestelde informatiebeveiligingseisen, maar ook voor alle inspanningen op het gebied van gegevensbeoordeling en dataprivacy.

Een gedreven informatiebeveiligingsstrategie omvat o.a. de volgende componenten:

• Data Privacy: rechtmatig verwerken van (bijzondere) persoonsgegevens. Functionaliteiten binnen systemen en applicaties die dit kunnen uitvoeren en belangrijke principes volgens Privacy by Design en de AVG.

• Data Security: de bescherming van gegevens tegen risico's zoals gegevensverlies of het in onbevoegde handen terechtkomen van de data en het, daaruit voortvloeiende, onbevoegde gebruik of misbruik ervan.

• Data Security Tooling: denk aan data discovery, governance, classificatie, tagging, data loss protection en encryption.

Make Things Happen.
Agenda & aanmelden

bottom of page